About Us

Robots Lovers

One Touch Of Technology Makes The Whole World Prosper

WHO ARE WE?

Noi suntem InfintyEdge, echipa de robotică de la Colegiul Național “Unirea” din Focșani. Hobby-ul nostru este robotica și ne place să ne petrecem timpul explorând această lume inedită, pe care nu mulți o cunosc și încercând, în același timp, să o facem mai atractivă pentru necunoscători.

Pe scurt, niște puști de liceu cu valori comune, ce se susțin reciproc și muncesc pentru un scop ideal.

Some Cool Facts

Numbers Speak For Themselves

0
Ore de Muncă
0
Proiecte Inițiate
0
Premii Castigate

Încă de când echipa noastră a luat naștere ne-am implicat în diferite activități, mai mult sau mai puțin ,,robotizate", care ne-au ajutat să ne dăm seama că dedicarea și distracția pot fi îmbinate foarte ușor.

We Love Robotics

La inceput, putini stiau ce implica, de fapt, robotica. Si consideram ca in continuare, putini din exterior cunosc acest fenomen ce ia amploare. Nici noi nu am stiut, dar am vrut sa stim. Se spune ca pentru a excela intr-un domeniu trebuie sa depui efort, sa muncesti mult si sa faci sacrificii. Noi nu am ajuns la rezultate cu aceasta mentalitate. Pur si simplu, ne-a placut. Pur si simplu, ne place. Pur si simplu, sper ca si tie sa iti placa.

Pasiunea e cea mai mare cauza a unei consecinte pozitive sustinute. Cand iubesti o activitate, ceilalti stalpi ai progresului se construiesc de la sine, prin simplul motiv al emotiei. 

It Is an Opportunity

Degeaba iubim robotica, daca nu o promovam si societatii. De aceea facem eforturi constante pentru a o face cunoscuta. 

Robotica nu este doar despre roboti, este despre mult mai mult de atat. Din mintile “puse la treaba” ale intregii comunitati FIRST, reies de cele mai multe ori metode inedite, originale, si eficiente in rezolvarea unor probleme de viitor cu anvergura mare. Prin eforturile sustinute ale tuturor, se cladeste viitorul nu de maine, ci de peste 5, 10, 20 de ani. Mecanisme dezvoltate in salile mici ale scolilor, ce in viitor vor fi parte din marile fabrici automatizate ale lumii.

E oportunitatea tinerilor de a cladi eficient.

We work hard in silence.
Our robots make noise.