Activity

FTC

2021/2022 Season

Ajutoarele lui Moș Crăciun

      O dată cu venirea sărbătorilor, echipa noastră a luat în serios rolul de ajutoare ale Moşului. Ne-am mobilizat forțele şi, alături de colegii noștri din echipa Brickbot, am vizitat Casa de Copii din Odobeşti, sperând să le aducem o mică bucurie celor aflați acolo. Un total de 31 de copii, cu vârste apropiate de cele ale membrilor celor două echipe (15-18 ani), ne-au primit cu brațele deschise în căminul lor. Citește mai mult.

Bradul InfinityEdge

      Sărbătorile de iarnă reprezintă an de an, un prilej pentru ca fiecare să își reamintească de micile lucruri care ne fac fericiți mai ales în astfel de momente. Spiritul Crăciunului își face an de an simțită prezența și în cadrul liceului nostru printr-o veche tradiție: „Parada Brazilor”. Echipa noastră nu a ratat nici de această dată prilejul de a-și face simțită prezența în cadrul comunității sale, luând parte la această activitate. Citește mai mult

MINECRAFT ESCAPE ROOM

Halloween-ul este o sărbătoare împrumutată de câţiva ani buni în România, iar cu ocazia acesteia ne-am propus să realizăm o serie de mini joculețe pe binecunoscutul Minecraft.
Am fost gazda a 16 echipe formate din tineri de toate vârstele, înglobând un total de 42 de participanți. Scopul competiției a fost să parcurgă toate camerele într-un timp cât mai rapid, primele 3 echipe fiind și premiate. Citește mai mult.

La mulți ani, România!

      Întâi decembrie este data care dă an de an startul sărbătorilor de iarnă. O dată cu Ziua Națională a României, magia sărbătorilor începe să își facă simțită prezența.
      Echipa noastră nu a ratat ocazia de a sărbători Ziua Națională nici de această dată. Am răspuns promt la provocarea lansată de echipa Trojan.EXE de a realiza un robot dedicat zilei de 1 decembrie, într-o temă tradițional românească. Citește mai mult.

Clip de înscriere First Tech Challenge sezonul 6

Robot in 16 hours - Quantum Robotics Kickathon

O dată cu anunțarea unei noi provocări în cadrul competiției FTC, au apărut și primele evenimente. Astfel, am fost încântați să participăm la challenge-ul celor de la Quantum Robotics, și anume un Kickathon în cadrul căruia am avut de realizat un robot în 16 ore, care să îndeplinească cerințele din acest sezon. Citește mai mult.

2020/2021 Season

DEMO-URI

Brickbot Demo

Ultimul demo la care echipa noastră a luat parte înaintea etapei regionale a fost cel organizat de echipa Brickbot. 

Acest joc demonstrativ a reprezentat pentru noi o adevărată încercare pe care am reușit să o depășim cu brio. Cu toate că eram pregătiți pentru a juca acest demo, surprizele mai puțin plăcute au apărut în ultimul moment, robotul nostru cedând. 

Cei de la departamentele de mecanică și programare și-au dat toată silința și au reușit să rezolve problemele apărute în timp record, echipa noastră reușind să joace toate meciurile. Demo-ul celor de la Brickbot ne-a arătat că trebuie să fim oricând pregătiți pentru situații neprevăzute.

Bionic Royals Demo

Nou an, demo-uri noi. Echipa @quantum_robotics a spart gheața acestui sezon, iar noi nu am ratat aceasta ocazie!

Datorită situației actuale, totul a avut loc online, însă asta nu ne-a tăiat entuziasmul. S-a simțit lipsa atmosferei din timpul meciurilor trecute, însă am profitat pentru a ne cunoaște mai bine voluntarii. Am întâmpinat și mici dificultăți tehnice peste care am trecut cu ușurință.

Avem și un sfat pentru voi după acest prim demo remote: nu lăsați nimic pe ultima sută de metri!😁

🇬🇧: New year, new demos. @quantum_robotics cracked the ice this season, and we didnt miss this opportunity.

Because of the current situation, everything took place online, but this didn’t put an end to our excitement. The lack of atmosphere during the matches was easily felt, but we used this to our advantage, getting to know our volunteers better. We faced technical challenges which we surpassed with ease.

We also have a tip for all of you after this remote demo: don’t leave all of the work for the last minutes!😁

Quantum Robotics Demo

Cel de al doilea meci demonstrativ la care am luat parte a decurs de minune!

În perioada dintre primul demo şi acesta ne-am axat pe autonomia robotului, reuşind să avem un punctaj semnificativ încă din primul minut al meciului. Coordonarea dintre cei doi driveri şi coach-ul nostru a fost la fel de vitală, orele de antrenament fiind cu adevărat importante.

Meciurile au decurs lin iar problemele tehnice au absentat de această dată. Scorul grandios al acestui eveniment a fost de 140 puncte, datorită căruia, la finalul demo-ului ne-am clasat pe locul 5!

More to come, stay tuned!
@bionic_royals

 

 

 

 

 

 

 

POSTARI

InfinityEdge Demo

❗️ DEADLINE PRELUNGIT PENTRU ÎNSCRIERI : 12 mai ❗️

ÎNSCRIERILE AU ÎNCEPUT
“Cel mai bun la final”? Așa să fie!

În perioada 14-16 MAI dăm startul demo-ului.
Pentru a afla ce se întâmplă până la final, intră în joc prin completarea formularului din BIO.
Mai multe detalii vor fi anunțate pe pagina noatră de instagram şi facebook.

DEADLINE : 9 MAI, ORA 23:59
LET’S START THIS TOGETHER❤

Demo Merch Share

HAI ȘI TU LA DEMO-UL NOSTRU! 🤍

Știm cât de mult contează amintirile, motiv pentru care am pregătit pentru concurenții noștri un schimb de merch inedit, printre care și cele mai cool stickere de pus la colecție!

Mai multe poți afla chiar tu intrând în joc!🔥

Demo Puzzle

Puzzle-ul aduce oamenii împreună. Asta ne dorim și noi, dar cu mici schimbări..😉

Cu ocazia demo-ului nostru, din data de 14-16 mai, am creat un puzzle personalizat, fiecare echipă înscrisă putând primi câte o piesa suport, în format STL.

Piesa va fi personalizată, astfel încât să fie reprezentativă echipei, să o definească, urmând ca ea să ne fie trimisă înapoi, rezultând imaginea de ansamblu a acestui scrimmage remote.

LET’S DO THIS TOGETHER!🤍

Promovarea conceptului de robotica in comuna Vidra, Vrancea

Se zice că poți învăța orice, atâta timp cât vrei. Dorința asta ne-au transmis-o și elevii liceului “Simion Mehedinți” din Vidra, Vrancea.

Ne-am revăzut cu ei pentru a 2-a oara, rămânând plăcut surprinși de deschiderea lor către cunoaștere, respectiv către noi, topicele variind de la “Cum este distribuit punctajul într-un meci?” la “problemele existențiale”, tipice perioadei de liceu😅

Ce s-a mai întâmplat? Vedeți in poze!
You rock, Vidra🤘🏻
See you soon!🤍