Bradul InfinityEdge

      Sărbătorile de iarnă reprezintă an de an, un prilej pentru ca fiecare să își reamintească de micile lucruri care ne fac fericiți mai ales în astfel de momente. Spiritul Crăciunului își face an de an simțită prezența și în cadrul liceului nostru printr-o veche tradiție: „Parada Brazilor”. Echipa noastră nu a ratat nici de această dată prilejul de a-și face simțită prezența în cadrul comunității sale, luând parte la această activitate.

      La fel ca anul trecut, dorința noastră de a îmbina magia sărbătorilor cu exactitatea roboticii ne-a inspirat să răspundem prompt acestei provocări. „BRADBOT-ul” ce a inaugurat anul trecut echipa în activitățile ce implică robotica în comunitate, s-a transformat anul acesta într-un „Robot om de zăpadă” pregătit să prezinte comunității spiritul Gracious, al competiției First Tech Challenge.

      Odată conturat, planul „Omului de zăpadă, cu mai puțină zăpadă”, a fost numaidecât pus în aplicare de către membrii și voluntarii echipei. În timp ce departamentele de programare și mecanică s-au ocupat de construirea și codarea unui viitor corp al robotului, voluntarii departamentului de PR au avut grijă ca viitorul om de zăpadă să capete un aspect cât mai festiv. Detaliile și procesul de stilizare realizat de noi au făcut diferența. Aceștia au construit corpul omului de zăpadă din fâșii de hârtie lipite pe 3 baloane de dimensiuni diferite, ce au fost ulterior pictate.

      După asamblarea elementelor, robotul a primit și ultimele detalii – nelipsita căciulă, căldurosul fular și un zâmbet cald pe față. Chiar dacă ne-am confruntat și cu mici obstacole, ne-am adaptat și am reușit să le depășim în scurt timp, acest proiect reușind să creeze noi legături între membrii și voluntarii echipei.

DSC_0831

      Creația noastră a fost bine primită atât de către elevii liceului, cât și de profesori, reușind să reprezinte fără doar și poate elementul First Tech Challenge al paradei.