La mulți ani, România!

      Întâi decembrie este data care dă an de an startul sărbătorilor de iarnă. O dată cu Ziua Națională a României, magia sărbătorilor începe să își facă simțită prezența.

      Echipa noastră nu a ratat ocazia de a sărbători Ziua Națională nici de această dată. Am răspuns promt la provocarea lansată de echipa Trojan.EXE de a realiza un robot dedicat zilei de 1 decembrie, într-o temă tradițional românească.

      Robotul are la bază un sistem realizat 3D, care ajută la mișcarea circulară a unui tricolor. Acesta a fost ușor manevrabil, dovada a acestui fapt fiind multitudinea de persoane ce au dorit să îl controleze în cadrul concursului Super Mario Bots, organizat de colegii noștri de la echipa BrickBot. Acesta și-a făcut simțită prezența atât printre participanți, cât și în public, făcând furori prin reprezentarea cu ingeniozitate a simbolisticii zilei de 1 decembrie și a clubului de robotică simultan.

vlcsnap-2022-01-25-21h46m07s205

      Robotul pe care l-am construit a apărut pe pagina de Instagram a echipei alături de un filmuleț ce a avut misiunea de a reaminti oamenilor din cadrul comunității noastre de ce trebuie să fie mândri de faptul că sunt români. Clipul video poate fi vizionat mai jos:

Play Video